Over mij

Mijn naam is Sander Hoeksma, Wonend in het prachtige  groene hart van Nederland ,Woerden

Door mijn werk als Personal trainer en model ben ik me bewust geworden van wat gezond bewegen en zo natuurlijk mogelijk eten voor je kan doen. Daardoor ben ik mij gaan specialiseren in diverse takken van sport zoals kickboksen, ecstatic dance, yoga, fitness, crossfit en bootcamp. In Sommige sporten geef ik nu ook les in.

Een van mijn hobby’s is koken voor mezelf en voor mijn vrienden. En het liefst met zoveel mogelijke en eerlijke pure en gezonde en lekkere producten vanuit de buurt!

Mijn passie is om mensen te motiveren en te begeleiden op weg naar een gezond en fit leven. Het leukste is om met elkaar te sporten vanuit verbinding. Hieruit ontstaat openheid, enthousiasme, motivatie, teamspirit, kracht en vooral plezier! Dat is hoe ik in het leven sta en met mensen om ga. Vanuit wederzijds vertrouwen gaan wij met elkaar een verbinding aan!

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als masseur in wellness centra en als sportinstructeur in sportscholen, is in 2017 Sport and Spirit ontstaan. Door goed te kijken naar de behoeften van de klant, heeft Sport and Spirit besloten om tevens de mogelijkheid te bieden om op locatie te trainen of te behandelen. Dit betekent dat een persoonlijk traject of behandelplan in je eigen omgeving, mits onder bepaalde voorwaarden, tot de mogelijkheden behoort. Daarbij staat de visie van Sport and Spirit centraal namelijk het door middel van persoonlijke aandacht en begeleiding bereiken van de door de klant gestelde doelen. Sinds de start heb ik al vele mensen mogen behandelen en coachen naast mijn werk in een sport medisch centrum.

Opleidingen

2014
Sportverzorging en sportmassage
2016
Trigger-point therapie Leiden
2017
Fitness trainer Level A/B