Ontspanningsmassage

Mijn ontspanningsmassages is een zachte, soepele massage gericht op het terugbrengen van de ontspanning van alle spieren in je lichaam. Het dagelijks leven zorgt bij iedereen voor stress en daarmee ook voor de opbouw van spierspanning. Door de focus te leggen op zachte technieken en rust, wordt het zenuwstelsel niet geprikkeld terwijl de bloedsomloop wel gestimuleerd wordt. Hiermee neemt onnodige spierspanning af en draagt een ontspanningsmassage bij aan mentale rust en fysieke herstel.

Trigger point massage

Triggerpoints zijn spierknopen die ontstaan door verkleving van het bindweefsel. Deze ‘knopen’ kunnen pijn veroorzaken in verschillende plekken van het lichaam. Doordat de spier op deze plekken permanent is aangespannen, neemt de bloedcirculatie af en stapelen afvalstoffen zich in dit gebied op.

Door de triggerpoints te lokaliseren, en met behulp van verschillende massagetechnieken de spierspanning te verminderen, zal de bloedcirculatie op gang komen en zal het lichaam de ruimte krijgen de afvalstoffen af te voeren. Hierdoor zullen pijnklachten afnemen en kan bewegingsvrijheid herstellen. 

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een Hawaiiaanse spirituele massagetechniek gericht op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Door lange strijkingen en traditionele Lomi technieken, word de balans in het lichaam herstelt. Lomi Lomi massage biedt u rust, lichamelijke ontspanning en mentaal hersteld.