over
sport and spirit

My Story.
 My Mission.

Ik geloof dat met het trainen en versterken van het lichaam, mentale veerkracht, discipline en doorzettingsvermogen ook getraind worden. Door lekker in je vel te zitten en vrij te kunnen bewegen, geloof ik dat je aan het einde van de dag nog kan bruisen van energie. Gezond leven, bewegen en je lichaam uitdagen zijn hierin de instrumenten die je helpen om lichaam en geest in balans te brengen.  

Vanuit mijn interesse in anatomie ben ik in 2016 begonnen met de opleiding tot sportmasseur. Als masseur ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de medische fitness en revalidatietherapie. Van hieruit heb ik mij ontwikkeld tot een allround personal trainer en massagetherapeut.

Mijn voldoening haal ik uit iedereen met een blessure weer op de been te kunnen helpen. Zo heb ik in 2018 mijn certificaat tot Personal Trainer behaalt. 

Mijn doel is om jou te coachen. En omdat ieder mens ander is, stem ik met jou af waar jij behoefte aan hebt.

Door naar het complete plaatje te kijken van levensstijl, lichamelijke belastbaarheid, en persoonlijke motivatie, stel ik samen met jou een plan op om jou naar je doel te leiden. 

Jou trainen, jou begeleiden, vind ik fantastisch, jou inspanning is mijn motivatie om jou te helpen groeien. 

personal Training

 

Massages