Personal Training

wat is Personal training?

Personal training biedt de ideale ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben bij het behalen van sportieve- en lichamelijke doelstellingen. Die een extra duwtje in de rug tijdens het sporten goed kunnen gebruiken of gewoon een stok achter de deur nodig hebben.

Waarom een personal trainer?

Ik begeleid je op een veilige en effectieve manier door middel van individuele trainingen. Waar een normale personal trainer je enkel helpt bij je trainingen, bied ik tevens een coachende rol aan. Als allround Personal Trainer, begeleid ik jou naar al je doelstellingen, ook op gebied van bijvoorbeeld voeding of rust. Ik motiveer je en ben jou bron van inspiratie.

Personal training

Voel je fitter, word sterker en verlies vet.

Train onder professionele begeleiding waarbij je volop persoonlijke aandacht krijgt. Ik zorg dat je doelgerichte resultaat behaalt in een relaxte sfeer.

 

N

Voel je fitter

N

Word sterker

N

Verlies vet

N

Bouw spiermassa op

N

Hulp met blessures

Medisch Fitness

Ben jij  herstelende van een blessure, operatie, of andere pijnklacht? Ik help jou om het vertrouwen in je lichaam terug te vinden. Door samen met jou je gezonde belastbaarheid te meten en te kijken naar wat je wél kan in plaats van niet, help ik jou om de grenzen van je lichaam te verleggen. Door gefocust te zijn op je pijnklacht, maar daarnaast de rest van het lichaam niet te vergeten, bouwen we samen aan een gezond, langdurig herstel. Voordat we beginnen met sporten, starten we met een adviesgesprek om samen in kaart te brengen wat je doelen zijn en hoe ik je daarbij kan ondersteunen. Ook Medische massage is hiermee te combineren.

Personal Training 8-Pass

Wil jij slanker of fitter worden door te fitnessen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Personal Training echt voor jou. Wat jouw doelstelling ook is, ik ben gecommitteerd aan jouw resultaat! Dit is een pakket van acht  1 op 1 trainingen samen met mij. Voordat we beginnen met sporten, starten we met een adviesgesprek om samen te bepalen wat je doelen zijn en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Personal Training 12-Pass

Wil jij slanker of fitter worden door te fitnessen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Personal Training echt voor jou. Wat jouw doelstelling ook is, ik ben gecommitteerd aan jouw resultaat! Dit is een pakket van twaalf 1 op 1 trainingen samen met mij. Voordat we beginnen met sporten, starten we met een adviesgesprek om samen te bepalen wat je doelen zijn en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

High intensity programma

Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, concentratie en coördinatie. Dat zijn de vijf trainbare pijlers voor fysieke groei. Is het jou doel om deze vijf aspecten allemaal te verbeteren? Dan ondersteun ik jou in een High Intensity trainingsprogramma. Voordat we beginnen met sporten, beginnen we met een adviesgesprek zodat ik gebaseerd op jouw doelstellingen een persoonlijk programma kan opstellen. In dit programma volgen verschillende  oefeningen elkaar hoog in tempo op, met als resultaat een full body workout. 

Group Training

Door in kleine groepen te trainen, verstreken we elkaars motivatie. Onder andere high intensity training, boks-training of bootcamp behoren tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om je met een paar vrienden op te geven, of aan te sluiten bij bestaande kleine groep. Zo train je samen met anderen, zonder de persoonlijke aandacht en focus die ik als personal trainer bied te verliezen. Voordat we beginnen met sporten, beginnen we met een adviesgesprek om in kaart te brengen bij welke groep je het beste past en hoe ik je het beste kan ondersteunen.

Wat klanten zeggen

Professioneel en persoonlijk.
Het is fijn om met Sander te trainen. Hij is kundig, zorgvuldig en betrokken. Hij vraagt het uiterste van mij, maar voelt haarscherp aan waar mijn grenzen liggen. Dat geeft mij vertrouwen in hem en daardoor ook vertrouwen in de mogelijkheden van mijn lichaam. Voor zichzelf heeft hij uitdagingen gepland, die hij zeker gaat waarmaken. En mijn doelen: fitter, meer kracht en positieve groei mindset? Zeker weten. Die haal ik met zijn hulp ook!

Regina

Sander brengt gevoel, kundigheid en betrokkenheid samen in hoe hij werkt. Dat voelt heel goed. Een professional die weet wat hij doet. In zijn behandeling benadert hij de mens als geheel. Als Sander masseert, ontdekt hij feilloos waar klachten vandaan komen en brengt hij verlichting en ontspanning. Verder is hij trouw, aardig en belangstellend

Arjan van Daal

advies gesprek

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Plan dan samen met mij een vrijblijvend advies gesprek in.